Avaliações de Midori Garden Lelystad

Avaliações recentes

5.0
Justin seagull
23 novembro 2022
Saskia
20 novembro 2022

Lekker gegeten!

Souhaila Bouzagou
6 novembro 2022

Altijd een top service, heerlijke Korean chicken en bubble/milk tea’s ❤️

Michelle
4 novembro 2022

The delivery was suuuuper fast for everything we ordered! Not only that but the Bubble tea and Cupcake was AMAZING! (As always)

Henry
26 outubro 2022

heerlijk eten, wel een beetje prijzig

Rutger
26 outubro 2022

Ik heb al vaker bij jullie besteld, en waar het eerder echt super lekker en vers was, was dat deze keer helaas wat anders. Het eten was amper lauw, en aan de kip zat een wat vreemde smaak, hopelijk is dit volgende keer weer op peil.

Jonathan
24 outubro 2022
Mar
8 outubro 2022
J Oosthuizen
26 agosto 2022
Kelly
23 agosto 2022

Helemaal super, fijne updates over bezorging!

Nick
21 agosto 2022

Altijd heerlijk!

Estreya
13 agosto 2022

Ik had de spicy Korean chicken menu besteld en ik vond het heerlijk! Ik ga zeker hier vaker bestellen.

Kelly
6 agosto 2022

De kip was echt heerlijk alleen jammer dat de porties heel klein zijn voor de prijzen Bubble tea was geweldig lekker

Sanae
5 agosto 2022

Super goede service, communicatie, lieve bezorgster en heerlijk eten!

Justin seagull
27 junho 2022
Dominique
6 abril 2022

Geweldig zoals altijd!! Eten is geweldig en de service is top!

Merve
1 março 2022

Alles was super! Ik heb geen tips, maar alleen tops! De bubble tea en cupcakes waren erg lekker. Ook was dit de eerste keer dat ik Spicy Korean Chicken probeerde, en het was de beste ervaring! Bestelling was ook op tijd klaar, dus goed werk!

Natasha
8 fevereiro 2022

kip was heerlijk heb er super erg van genoten. lychee boba smaakvol, zoet en verfrissend. bestelling duurde wat langer, maar personeel was heel lief dus had het niet door. ga zo door!!

Nora
4 fevereiro 2022

Het eten was oprecht lekker en supper klantvriendelijk ik kom zeker weer terug

Justin seagull
2 fevereiro 2022

Er zijn geen verbeter punten alles was perfect en optijd klaar

Robin Bulo
27 janeiro 2022

Was super lekker en super goede service, altijd gezellig daar!

Justin seagull
26 janeiro 2022
Adam
25 janeiro 2022

Alles was erg lekker en voor de rest top service

Antonius
20 janeiro 2022

Best Korean fried chicken in Lelystad!!!

Anissa Thimech
10 janeiro 2022

Hele aardige werknemers en heerlijk eten :)

de Jonge
3 janeiro 2022

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Michel
1 dezembro 2021

de lekkerste Boba tea van Lelystad, vooral de Oreo cheesecake!

Rosa
24 outubro 2021

Heerlijk gegeten, menu gehaald van 8.50 en was echt heerlijk! Kwamen het bezorgen bij mijn werk, super lieve mensen.

Shereen Nieuwland
16 setembro 2021

Geen verbetering nodig alles was perfect en de medewerker zijn super gastvrij.